طرز تهیه سمبوسه پیتزایی
دستور پخت سمبوسه پیتزایی رولی خوشمزه و مجلسی
سمبوسه پیتزایی یکی از انواع سمبوسه است که همانند سمبوسه سیب زمینی بسیار خوشمزه و لذیذ است. استفاده از پنیز پیتزا در این سمبوسه باعث خوشمزه تر شدن آن شده است. با توجه به اینکه سمبوسه یک وعده غذایی محسوب می شود اما می توان آن را در انواع مختلف درست کرد و به عنوان یک میان وعده یا عصرانه داغ عالی سرو کرد.
به هر حال اگر با طرز تهیه سمبوسه پیتزایی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه سمبوسه پیتزایی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این سمبوسه خوشمزه را درست کنید.
مواد لازم سمبوسه پیتزایی |
گوشت چرخ کرده |
200 گرم |
پیاز |
1 عدد |
سیب زمینی |
1 عدد |
قارچ |
100 گرم |
فلفل دلمه ای |
1 عدد |
پنیر پیتزا |
1 بسته |
آویشن |
یک سوم قاشق چای خوری |
نان لواش یا خمیر یوفکا |
به میزان لازم |
زردچوبه |
به میزان لازم |
نمک |
به میزان لازم |
مراحل تهیه و پخت سمبوسه پیتزایی
1. برای شروع پخت، ابتدا سیب زمینی را نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن در تابه سرخ می کنیم. بعد از اینکه سیب زمینی سرخ شد، آن را از تابه بر می داریم.
2. سپس پیاز را نگینی خرد می کنیم و در همان تابه تفت می دهیم. بعد از اینکه پیاز کمی تفت داده شد، گوشت چرخ کرده را هم اضافه می کنیم و همراه با پیاز تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود.
3. بعد از اینکه گوشت سرخ شد، سیب زمینی سرخ شده، قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را هم به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم. در حین تفت دادن نمک، زردچوبه و آویشن را به مخلوط می ریزیم و هم می زنیم تا مواد طعم دار شوند.
4. در پایان حرارت را خاموش می کنیم و صبر می کنیم مواد سرد شود. سپس پنیر پیتزا را به مواد اضافه می کنیم و مواد پیتزا را مخلوط می کنیم.
5. حالا نان لواش ها را به اندازه طول و عرض 6 و 8 سانتی متری برش می دهیم. بعد به اندازه یک قاشق از مواد را در قسمت بالای نان می ریزیم و نان را به شکل زاویه 90 درجه تا می کنیم تا در آخر به شکل یک مثلث دربیایند. به همین ترتیب همه پیتزاها را آماده می کنیم.
6. بعد از اینکه همه پیتزاها تمام شد، آنها را در روغن داغ سرخ می کنیم تا به خوبی ترد شوند. بعد در ظرف مناسب می چینیم و با سس دلخواه به صورت گرم میل می کنیم. امیدواریم از خوردن این سمبوسه پیتزایی خوشمزه لذت ببرید.
نکات پخت سمبوسه پیتزایی
توجه داشته باشید اگر قارچ آب انداخت جای نگرانی نیست، چون باعث پخته شدن مواد می شود ولی چون باید مواد سمبوسه بدون آب باشد تا نان خمیر نشود، پس منتظر شوید تا آب قارچ کامل کشیده شود.
سعی کنید آویشن را حذف نکنید چون عطر خوبی به سمبوسه می دهد.
:: برچسبها:
سمبوسه پیتزایی ,
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی ,
سمبوسه ,
آموزش آشپزی ,
دستور پخت سمبوسه پیتزایی ,
:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0