طرز تهیه سوپ اسفناج
سوپ اسفناج از سوپ های خوشمزه و کم کالری می باشد که این سوپ همانند سوپ ورمیشل در شهرهای ایران با مواد مختلفی طبخ می شود. وقتی هوا سرد می شود بازار سوپ و آش های ایرانی گرم می شود و سوپ اسفناج هم یکی از این سوپ هاست. در شهرهای مختلف ایران سوپ اسفناج را با مواد مختلفی همچون اسفناج ، خامه ، شیر ، قارچ ، پیازچه ، سیب زمینی ، تره فرنگی و کرفس درست می کنند.
من اضافه کردن این همه مواد مختلف را به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنم چون باعث می شود طعم سوپ اسفناج به کل عوض شود. من برای پخت سوپ اسفناج همیشه از دستوری که برایتان در ادامه قرار دادم استفاده می کنم و واقعا سوپ های اسفناجی که با این روش درست می کنم خیلی خوشمزه و خوش طعم می شود.
به هر حال اگر با طرز تهیه سوپ اسفناج آشنایی ندارید ما در این آموزش آشپزی بارونک ، طرز تهیه و درست کردن سوپ اسفناج خوشمزه و خوش طعم را برای شما آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید به تنهایی سوپ اسفناج خوشمزه و خوش طعم همانند یک آشپز حرفه ای درست کنید.
مواد لازم سوپ اسفناج | |
---|---|
اسفناج | نیم کیلو |
جو پرک | ۲ قاشق غذاخوری |
آب مرغ | ۳ لیوان |
خامه | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ حبه |
کره | ۲۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
نمک | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
1. ابتدا اسفناج ها را پس از تمیز کردن و شستن آبکش می کنیم و در قابلمه مناسب به صورت درب باز بر روی حرارت قرار می دهیم تا اسفناج ها بپزدو وقتی اسفناج ها پخت آن ها را داخل غذاسازی می ریزیم و به طور کامل پوره می کنیم و سپس کنار می گذاریم.
2. پس از پخت اسفناج ها در یک قابلمه ، جو پرک را همراه آب مرغ روی حرارت قرار می دهیم تا جو پرک هم بپزد. پیاز را هم به صورت نگینی و ریز خرد کنید و کنار بگذارید. سیر را هم با رنده به صورت ریز رنده کنید و آن را هم کنار بگذارید.
3. پس از اینکه مواد سوپ را آماده کرده ایم کره را همراه پیازهای خرد شده در داخل قابلمه ای که برای پخت سوپ آماده کرده ایم بر روی حرارت قرار می دهیم و تفت می دهیم سپس سیر رنده شده را هم به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم.
4. در این مرحله اسفناج های پوره شده را به همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم تا همه مواد باهم مخلوط شوند. سپس جو پرک پخته شده با آب مرغ را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.
5. بعد از اینکه سوپ اسفناج پخت و به غلظت دلخواه رسید حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و خامه را اضافه می کنیم و سوپ را هم می زنیم تا به طور کامل خامه وسوپ در هم حل شوند. در انتها مقدار کمی لیمو ترش اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ اسفناج خوشمزه و خوش طعمی داشته باشید.