به وبلاگ سایت مطالب جالب و زیبا در مورد آشپزی و بیوگرافی بازیگران و تعبیر خواب خوش آمدید

.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

طرز تهیه آش سبزی شیرازی

آش سبزی شیرازی ، دستور پخت و مواد لازم آش سبزی شیراز ، طرز تهیه آش سبزی شیرازی خانگی خوشمزه و مخصوص ، ash sabzi shirazi
دستور پخت آش سبزی شیرازی ساده مرحله به مرحله

آش سبزی شیرازی از آش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است و طرفداران بسیار زیادی دارد. آش سبزی شیرازی بسیار مقوی می باشد و در بعضی از شهرهای ایران همانند شیراز ، آبادان ، بوشهر و کازرون بیشتر طبخ می شود.

در سر تا سر ایران معمولا این آش را به عنوان صبجانه و یا عصرانه سرو می کنند و هم اکنون در مغازه های حلیم فروشی شیراز ، این آش به عنوان صبحانه فروخته می شود. همچنین آش سبزی شیراز همانند آش رشته به عنوان نذری هم استفاده می شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه آش سبزی شیرازی آشنایی ندارید و تا به امروز این آش خوشمزه را درست نکردید نگران نباشید، ما در این آموزش آشپزی بارونک طرز تهیه و مواد لازم آش سبزی شیرازی را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید آش سبزی خوشمزه و مخصوص برای 4 نفر درست کنید.

مواد لازم آش سبزی شیرازی 4 نفر
گوشت استخوانی 400 گرم
نخود یک پیمانه
برنج دو پیمانه
لوبیا قرمز یک پیمانه
عدس نصف پیمانه
پیاز دو عدد
سبزی آش شامل تره ، ترخون و شوید 400 گرم
نمک ، فلفل قرمز و زردجوبه به میزان لازم
مراحل تهیه آش سبزی شیراز

1. ابتدا باید حبوبات شامل نخود ، عدس و لوبیا را از شب خیس می کنیم تا هم نفخ آن ها از بین برود و هم راحت تر پخته شود. برنج را هم از یک ساعت قبل خیس می کنیم. برای شروع برنج را در یک قابلمه به همراه 5 پیمانه آب روی حرارت قرار می دیم تا برنج بپزد. توجه کنید باید برنج را مثل برنج شله زرد بپزید و دونه برنج دیده نشود، به اصلاح له شود.

2. بعد از پخت برنج حالا باید سایر حبوبات را بپزیم. می توانید همه حبوبات را باهم یکجا بپزید ولی من با این کار موافق نیستم. چون از بین حبوبات عدس نسبت به نخود و لوبیا زودتر پخته می شود و لوبیا هم نسبت به نخود زودتر پخته می شود و اگر شما همه حبوبات را باهم بپزد عدس و لوبیا له می شود. پس بهتر است حبوبات را در ظرف های جداگانه بپزید و با استفاده از صافی آب آن ها را جدا کنید و دور بریزید.

3. در ادامه سبزی آش شامل تره ، ترخون و شوید را پس از اینکه پاک کردیم به خوبی می شوییم و به صورت خیلی ریز خرد می کنیم. می توانید برای این کار از خرد کن استفاده کنید. پس از اینکه سبزی آش را خرد کردیم آن را در تابه ای روی حرارت می گذاریم تا آب آن کاملا کشیده شود و رنگ سبزی تغییر کند.

4. همچنین گوشت را همانند گوشت حلیم بادمجونی می پزیم برای این کار گوشت استخوانی را در یک قابلمه به همراه چند لیوان آب ، پیاز ، زردچوبه و سایر ادویه روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم بپزد. بعد از اینکه پخت آب گوشت را با صافی جدا می کنیم و کنار می گذاریم تا بعدا به آش اضافه کنیم. گوشت را هم از استخوان جدا می کنیم و با دست به صورت ریش ریش خرد می کنیم.

5. بعد از اینکه همه حبوبات پخت آن ها را به همراه برنج و آب گوشت در قابلمه ای که برای پخت آش در نظر گرفته ایم می ریزیم سپس گوشت ریش ریش شده را به همراه سبزی تفت داده شده اضافه می کنیم و بعدش حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. بعد از اینکه آب به جوش آمد حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا آش با حرارت ملایم بپزد. اگر احساس می کنید آب آش کم است می توانید در این مرحله مقداری آب جوش اضافه کنید.

6.در ادامه یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک تابه به همراه مقدار کافی روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود سپس زردچوبه هم به اندازه کافی اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود. بعدش پیاز داغ را به آش اضافه می کنیم تا آش شیرازی خوشمزه و خوشرنگی داشته باشیم.

7. بعد از اضافه کردن پیاز داغ ، مقداری نمک و فلفل قرمز در صورت تمایل اضافه می کنیم و آش را هم می زنیم و صبر می کنیم تا آش به خوبی بپزد. در انتهای پخت حدود یک سوم از آش را جدا می کنیم و به خوبی آن را می کوبیم و دوباره به آش اضافه می کنیم تا قوام پیدا کند. بعد از اینکه آش با حرارت ملایم پخت و به خوبی جا افتاد آن را در ظرو سرو می کشیم و با پیاز داغ تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این آش سبزی شیرازی خوشمزه لذت ببرید.



:: برچسب‌ها: آش سبزی , آش سبزی شیرازی , طرز تهیه آش , آموزش آشپزی , آش شیرازی ,
:: بازدید از این مطلب : 195
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : یک شنبه 23 دی 1397
.

تعبیر خواب دزد

تعبیر خواب دزد ، تعبیر دیدن دزد در خانه و ترسیدن ، تعبیر خواب گرفتن و فرار کردن دزد ، تعبیر دزدیدن طلا ، پول ، جواهرات و لوازم منزل ، tabir khab dozd
تعبیر دیدن دزد و دزدی کردن در خواب چیست؟

تعبیر دیدن دزد در خواب ، دیدن دزیدن ماشین ، وسایل منزل ، جواهرات و طلا ، کیف پول بانک و حتی خواستگار ، دیدن گفتن ، کتک زدن و فرار کردن آدم دزد بچه پسر و دختر ، دیدن آدم ربایی و دزدی از بانک ، میوه فروش و بستنی فروش در خواب و ... از خواب های متدوال ما در رابطه با خواب دزد می تواند باشد.

به هر حال اگر شما هم خواب دزد دیده اید ما در این پست بارونک ، کامل ترین تعبیر دیدن دزد در خواب را از دید معبرین بزرگ تعبیر خواب آماده کرده ایم که در ادامه به راحتی می توانید تعبیر خواب خود را مشاهده کنید.


تعبیر دیدن دزد در خواب

منوچهر مطیعی : دیدن دزد در خواب نشانه دوست ، مهمان و یا مسافر است. همان طور که می دانید در علم تعبیر خواب ترسیدن در خواب نشانه شادی است و اگر شما خواب ببینید که دزد به خانه شما آمده است به یقین شما از او خواهید ترسید بنابراین شما با آمدن یک مهمان ، مسافر و یا دوست خوشحال خواهید شد.

در نتیجه دیدن دزد در خواب بر خلاف دنیای واقعی که از دزد ترس داریم خوب است.

حضرت یوسف دیدن دزد در خواب را نشانه فتنه می داند.

در کتاب جامع تعبیر خواب نوشته شده است :

وقتی دزد وارد خانه ای می شود همیشه به دنبال اشیاء گران قیمت خانه مانند طلا و ... می گردد و طلا هم در خواب نشانه غم و اندوه است. پس می توان نتیجه گرفت که هرکسی این ها را بدزدد، از ما غم و ناراحتی را دور کرده است. پس به یقین دزد در خواب همان دوست در بیداری است.

امام جعفر صادق (ع) دیدن دزد در خواب را بر 4 وجه تعبیر می کند :

مهمان – مسافر – روزی – شانس و اقبال


تعبیر خواب فرار کردن از دزد

آنلی بیتون : اگر شخصی خواب ببیند که دزدها به دنبال او می گردند، نشانه این است که دشمنان خطرناکی با آن شخص رقابت می کند و باید در ارتباط خود با دیگران نهایت احتیاط را بکند.


تعبیر خواب دزدی کردن

آنلی بیتون می گوید :

  • اگر خواب ببینید که شغل شما دزدی است و نیروی های انتظامی در تعقیب شما هستند نشانه این است که در یک روابط اجتماعی نامطلوب درگیر خواهید شد.
  • اگر در خواب دزدی را تعقیب کردید و یا اینکه او را دستگیر کردید نشانه این است که بر دشمنان خود غلبه خواهید کرد.
  • اگر در خواب دیدید که دزدی مشغول سرقت چیزی است این خواب نشانه عقده ها ، بداقبالی و کمبودهای روانی شما می باشد.
  • ابراهیم کرمانی : اگر مرد متاهلی خواب ببیند که مشغول دزدی و سرقت پول و طلا است، نشانه این است که پسر بزرگ او به راه خلاف کشیده خواهد شد و به علت دوستی با افراد نایاب، دست به کارهای گناه خواهد زد.

تعبیر خواب متهم شدن به دزدی

آنلی بیتون می گوید :

  • اگر در خواب شما را متهم به دزدی چیزی کردند نشانه این است که متاسفانه تعبیری اشتباه از رفتار شما می کنند و با این کار موجب آزار شما می شوند اما بعدا به حقیقت موضوع پی خواهند برد و این سوء تفاهم و تعبیر اشتباه به نفع شما تمام خواهد شد.
  • اگر خواب ببینید که شخصی را متهم به دزدی می کنند نشانه این است که در اثر تصمیم و تفکر شتاب زده با کسی درگیر خواهید شد.

تعبیر خواب دزد زدن به خانه

اگر خواب ببیند که به خانه یا مغازه یا محل کار شما ا دزد زده است نشانه این است که به زودی به شهرت اجتماعی شما حمله می شود تا آبروی شما را ببرند اما شما با شجاعت تمام از حیثیت و آبروی خود در مقابل دیگران دفاع خواهید کرد.

لوک اویتنهاو می گوید :

  • دزدیدن طلا در خواب نشانه خبرهای بد می باشد.
  • دزدیدن پول در خواب : باید مراقب باشید.

تعبیر خواب گرفتن دزد

اگر دزدی را به هنگام دزدی از خانه گرفتید نشانه افزایش روزی ، مال و نعمت می باشد.


تعبیر خواب آسیب خوردن از دزد

اگر خواب ببینید که دزدی به خانه شما آمده و به شما آسیب می زند نشانه ضربه خوردن از یکی از خویشاوندان نزدیک خواهد بود.


تعبیر خواب دستگیری آدم دزدها

اگر خواب ببینید که آدم دزدها را دستگیر می کنند نشانه این است که به زودی مبلغی پول به دست شما خواهد رسید.


تعبیر خواب دزدیدن ماشین ، وسایل منزل ، جواهرات ، طلا و سکه

برخی از معبران بر این عقیده اند که فرقی نمی کند دزد فرش و تلویزیون خانه شما را برده باشد یا اینکه ماشین ، کفش و یا حتی وسایل مغازه شما رو ... چون دزدیدن هر چیزی در خواب و دیدن دزد در خواب نشانه دوست ، مسافر و مهمان می باشد.


تعبیر خواب دزدیده شدن

اگر خواب ببینید که شما را می دزدند نشانه این است که یک تغییر ناگهانی و غیر منتظره در اطراف شما اتفاق خواهد افتاد.


تعبیر خواب دزدیدن بچه

حضرت دانیال می گوید : در کاری که ترس و بیم رسوایی وجود دارد به هیچ وجه شرکت نکنید و مواظب آبرو و حیثیت خود باشید. از دوستان نایاب خود فاصله بگیرید و دوری کنید و به شایعات و حرف های بی اساسی که مردم می زنند توجهی نکنید.


تعبیر خواب دزدیدن دختر بچه

اگر خواب ببیند که یک دختر بچه ای را دزدیده اند علامت این است که عشق شما متاسفانه فقط به ناکامی برمی خورد.


تعبیر خواب دزدیدن پسر

اگر خواب ببینید که پسر بچه ای را دزدیده اند خواب شما نشانه این است که یک مصیبت بزرگ در پیش است.



:: برچسب‌ها: تعبیر خواب دزد , تعبیر خواب , دیدن دزد در خواب , تعبیر خواب دزدی کردن ,
:: بازدید از این مطلب : 194
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : شنبه 22 دی 1397
.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی ، دستور پخت شیرینی دانمارکی خوشمزه و مخصوص ، مواد لازم کرم و شیرینی دانمارکی خانگی زعفران بدون فر و ماکروفر ، shirini danmarki
دستور پخت شیرینی دانمارکی زعفرانی با کرم مخصوص مرحله به مرحله

شیرینی دانمارکی یکی از خوشمزه ترین و مجلسی ترین شیرینی ها می باشد و در قنادی فروشی ها جزو پرفروش ترین و پرطرفدارترین شیرینی ها می باشد. شیرینی دانمارکی دستور پخت بسیار ساده و آسانی دارد و شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را به صورت خانگی درست کنید و از مهمان های خود با این شیرینی خوشمزه و مجلسی پذیرایی کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه شیرینی دانمارکی آشنایی ندارید ما در این آموزش شیرینی پزی بارونک طرز تهیه و مواد لازم خمیر و کرم مخصوص شیرینی دانمارکی را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش شیرینی پزی می توانید 50 عدد شیرینی دانمارکی خوشمزه و عالی درست کنید.

توجه : با این مواد شما می توانید 50 عدد شیرینی دانمارکی خوشمزه درست کنید. اگر تعداد بیشتری از این شیرینی نیاز دارید می توانید مواد لازم گفته شده را دو برابر یا سه برابر کنید.

مواد لازم شیرینی دانمارکی - 50 عدد
آرد نیم کیلو
تخم مرغ 3 عدد متوسط
شکر سه چهارم پیمانه
شیر 1 یپمانه
روغن سه چهارم پیمانه
خمیر مایه 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم شیرینی دانمارمی
شکر یک پیمانه
آرد نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
وانیل به مقدار کم
گلاب یک قاشق غذاخوری صورت تمایل)
مراحل تهیه شیرینی دانمارکی

1. ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع دو قاشق غذاخوری خمیر مایه را با دو قاشق غذاخوری شکر مخلوط می کنیم و به همراه یک پیمانه شیر در داخل یک کاسه می ریزیم و روی کاسه را با نایلون می پوشانیم و در یک جای نسبتاً گرم به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم تا به اصطلاح عمل بیاید.

2. در این مدت زمان بهتر است کرم شیرینی دانمارکی را آماده کنیم برای این کار مقدار گفته شده آرد ، شکر ، شیر و آب را در تابه روی حرارت ملایم می گذاریم و با قاشق می زنیم تا مایه یکدست و غلیظی بدست بیاید. در لحظات آخر وانیل و گلاب هم اضافه می کنیم و بعد از چند باری هم زدن تابه را از روی حرارت بر می داریم و صبر می کنیم تا خنک شود. می توانید به جای نیم پیمانه شیر و نیم پیمانه آب از یک پیمانه آب یا شیر به تنهایی استفاده کنید.

3. حالا خمیر مایه عمل آمده را با تخم مرغ ، روغن و زعفران مخلوط می کنیم و بعد از چند بار هم زدن آرد و شکر را به تدریج و به آرامی به مواد اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید. اگر احساس کردید خمیر چسبنده است کمی دیگر آرد اضافه می کنیم تا خمیر به دست مون نچسبد و بعدش خمیر را ورز می دهیم. توجه کنید نباید زیاد آرد اضافه کنید چون در این صورت شیرینی مون خشک خواهد شد.

4. بعد از اینکه خمیر شیرینی آماده شد سطح کار خود را آرد می پاشیم و مقداری از خمیر بر می داریم و با کمک وردنه خمیر را باز می کنیم. نباید خمیر را خیلی نازک یا ضخیم باز کنید من نوارهایی با عرض 5 سانتی متر باز کردم و مقدار بزرگی یا کوچک بودن خمیر بستگی به خودتان دارد. بعد از باز کردن خمیر لبه آن کرم می زنیم و خمیر را به هر شکی که دوست داشتید رول کنید.

5. بعد از اینکه همه خمیر را به این روش رول کردیم داخل سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و شیرینی ها را با فاصله کنار هم روی سینی می چنیم تا بعد از پخت بهم نچسبند. حالا روی سینی را می پوشانیم و به مدت دو ساعت صبر می کنیم تا شیرینی ها استراحت کند. بعد از دو ساعت با زرده تخم مرغ روی شیرینی ها را رومال می کنیم و برای تزیین هم از کنجد ، پوسته و ... می توانید استفاده کنید.

6. در این مرحله سینی حاوی شیرینی های دانمارکی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه می گذاریم و صبر می کنیم تا شیرینی ها بپزد. توجه کنید میزان حرارت فرها باهم متفاوت است و بهتر است مواظب باشید شیرینی ها نسوزد. برای گرم کردن فر باید فر را از 15 دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود. بعد از اینکه شیرینی ها پخت سینی را از داخل فر بیرون می کشیم و بعد از خنک شدن آن ها را داخل ظرف سرو می چنیم. امدواریم از خوردن این شیرینی های دانمارکی خوشمزه لذت ببرد.

نکات پخت شیرینی دانمارکی

نحوه نگهداری

بعد از پخت و خنک شدن شیرینی دانمارکی بهتر است آن ها را داخل جعبه شیرینی قرار بدهید و روی آن را با نایلون بپوشانید و داخل یخچال نگهداری کنید و به هیچ وجه نگهداری این شیرینی را در بیرون از یخچال پیشنهاد نمی کنیم. همچنین شما می توانید شیرینی دانمارکی را به مدت یک ماه داخل یخچال فریزر نگهداری کنید.



:: برچسب‌ها: شیرینی دانمارکی , طرز تهیه شیرینی , انواع شیرینی , آموزش شیرینی پزی , شیرینی دانمارکی خانگی ,
:: بازدید از این مطلب : 192
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : شنبه 22 دی 1397
.

بیوگرافی نسرین نکیسا

نسرین نکیسا ، بیوگرافی نسرین نکیسا و همسرش سلیمان تاش و دخترهایش نسترن و نیلوفر ، همسر نسرین نکیسا کیست؟ ، nasrin nakisa
عکس نسرین نکیسا

نسرین نکیسا در 25 بهمن 1348 در شیراز متولد شد و اصالتاً قشقایی می باشد. پدرش هادی نکیسا از هنرمندان و آهنگسازان معروف ایل قشقایی می باشد و مادرش خانه دار است. او علاقه خاصی به طراحی و تزیین لباس های سنتی مخصوصاً ایل قشقایی دارد. نسرین نکیسا در یک خانواده هنری بزرگ شد و برای اولین بار فوت و فن بازیگری را زیر نظر پدرش آموخت. او دارای مدرک کارشناسی رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد است.

خانم نکیسا از جمله بازیگران بی حاشیه سینمای ایران می باشد و شاید صبوری و برخورد آرام و دور از حاشیه او ، یکی از مهمترین دلایل و علاقه کارگردان ها برای کار کردن با این بازیگر است.

ازدواج و همسر

نسرین نکیسا سال ها پیش با شخصی بنام سلیمان تاش ازدواج کرده و متاهل می باشد. حاصل این ازدواج دو فرزند دختر به نام های نسترن و نیلوفر می باشد.

تا به امروز هیچ عکس و خبری در مورد شوهر نسرین نکیسا و شغلش منتشر نشده است.

نسرین نکیسا و دخترانش ، عکس نسرین نکیسا و دخترهایش

نسرین نکیسا و دخترانش نسترن و نیلوفر نکیسا

نسرین نکیسا و دخترش ، عکس دختر نسرین نکیسا

عکس نسرین نکیسا و دخترش

شروع فعالیت بازیگری

نسرین نکیسا فوت و فن بازیگری را زیر نظر پدرش آموخت و بازیگری را با تئاتر شروع کرد. او برای اولین بار در سال 69 و در سن 21 سالگی در سریال مهر و ماه که در شیراز ساخته می شد ایفای نقش کرد و بعدش با بازی در سریال رنگ صدف به کارگردانی عباس رنجبر به شهرت رسید.

نسرین نکیسا در سریال یوسف پیامبر

یکی از سریال های به یاد ماندنی که نسرین نکیسا در آن ایفای نقش کرده است می توان به سریال یوسف پیامبر اشاره کرد. او در این سریال نقش دختر یعقوب نبی و خواهر یوسف را بازی می کرد. از جدیدترین کارهای او می توان به سریال ممنوعه و سریال بچه مهندس در کنار بازیگرانی همچون مریم کاویانی و اندیشه فولادوند اشاره کرد.

نسرین نکیسا و هادی حجازی فر بازیگر سریال ممنوعه

نسرین نکیسا در کنار هادی حجازی فر

علت کم کاری

من بین سال های 75 تا 85 بسیار پرکار بودم و خیلی سرم شلوغ بود. اما بعد از بازی در سریال یوسف پیامبر ، به علت به دنیا آمدن فرزندم مجبور شدم برای مدتی از بازیگری فاصله بگیرم.

و وقتی بازیگری برای مدتی کم کار می شود، ناخودآگاه کنار گذاشته می شود و حتی هزار دلیل و ذهنیت درباره او درست می شود. حتی در مورد او شایعه سازی می کنند. مثلا فلانی که دیگر کار نمی کند از ایران رفته و خیلی موارد دیگر ...

نسبت فامیلی با نیما نکیسا

تا به امروز هیچ خبری در رابطه با نسبت فامیلی نسرین نکیسا با نیما نکیسا دروازه بان سابق فوتبال منتشر نشده است.

تصاویر زیبای نسرین نکیسا ، عکس های شخصی نسرین نکیسا

تصاویر نسرین نکیسا

بازیگران مورد علاقه

من به شخصه از تمام بازی های شهاب حسینی لذت می برم و به دلم می نشیند. به نظرم آقای حسینی با کارش صادقانه برخورد می کند و به قول شاعر که می گوید : "چون از دل برآید لاجرم بر دل نشیند"

به غیر از شهاب حسینی به نظرم یه راحتی تو بازی بازیگرانی مثل ترانه علیدوستی ، نازنین بیاتی و بابک حمیدیان هست که پذیرش نقش هایشان را برای مخاطب راحت تر می کند.

الگوی خاص بازیگری

نسرین نکیسا : در این مورد باید بگم که من بازی همه بازیگرانی که در آثار داخلی و خارجی می بینم برایم الگو هستند چون بر این باور هستم بازیگری دنیایی است که کلاس درسش به وسعت همه آدماست و الگوها و نشانه های بی شماری برای یادگیری در این کلاس درس وجود دارد.



:: برچسب‌ها: بیوگرافی بازیگران , نسرین نکیسا , بیوگرافی نسرین نکیسا , نسرین نکیسا و دخترانش , نسرین نکیسا و همسرش ,
:: بازدید از این مطلب : 189
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : پنج شنبه 20 دی 1397
.

طرز تهیه کیک یزدی

کیک یزدی ، آموزش طرز تهیه و پخت کیک یزدی ، مواد لازم کیک یزدی خوشمزه زعفرانی و بازاری شکلاتی در خانه ، کیک یزدی در فر و بدون فر در توستر
دستور پخت کیک یزدی خوشمزه و ساده بازاری در خانه

کیک یزدی از کیک های سنتی خوشمزه معروف ایرانی می باشد و اصالتاً متعلق به شهر یزد می باشد. با اینکه در طبخ کیک یزدی از مواد ساده ای استفاده می شود اما طعم خوشمزه و بی نظیری دارد و برای همین این کیک تا این حد معروف شده است و در بسیاری از مراسمات مذهبی و خاص از این کیک استفاده می شود.

اگر به دنبال عصرانه خوب و عالی برای پذیرایی از مهمان های خود هستید کیک یزدی در کنار چای یا شیر کاکائو بهترین پیشنهاد می باشد. همچنین کیک یزدی با یک لیوان شیر می تواند صبحانه مقوی و مفیدی برای کودک شما باشد.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن کیک یزدی آشنایی ندارید ما در این پست شیرینی پزی بارونک طرز تهیه کیک یزدی به همراه مواد لازم را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید کیک یزدی خانگی خوشمزه و عالی درست کنید.

مواد لازم کیک یزدی - 20 عدد
تخم مرغ 3 عدد
آرد سفید 300 گرم - دو لیوان پر
شکر 200 گرم - یک لیوان
ماست غلیظ بدون آب 150 گرم - کمی بیشتر از نصف لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری پر
روغن مایع 175 گرم - کمی بیشتر از سه چهارم لیوان
شربت بار 2 قاشق غذاخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
پودر هل یک و نیم قاشق چایخوری
نکات قبل از پخت کیک یزدی

1. از لیوان فرانسوی برای اندازه گیری مواد استفاده کنید. البته اگر به ترازو دسترسی دارید بهتر است طبق اندازه گرمی از مواد استفاده کنید.

2. با این مواد لازم می توانید تقریبا 20 عدد کلیک یزدی خوشمزه درست کنید. اگر به تعداد بیشتری کیک یزدی نیاز دارید می توانید از مواد لازم دو برابر یا سه برابر برای پخت 40 یا 60 عدد کیک یزدی استفاده کنید.

مراحل تهیه کیک یزدی

1. ابتدا همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. همچنین فر را باید از نیم ساعت قبل پخت، با دمای 210 درجه سانتی گراد روشن کنیم تا گرم شود. برای شروع تخم مرغ و شکر را در یک ظرف مناسب می ریزیم و با دور تند همزن ، به مدت دو دقیقه هم می زنیم تا به خوبی مخلوط و کشدار شود. سپس روغن و ماست را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا مواد به خوبی باهم مخلوط و یکدست شوند.

2. پس از آن مخلوط گلاب و شربت بار و پودر هل را اضافه می کنیم و دوباره با همزن هم می زنیم تا دوباره تمامی مواد باهم مخلوط شوند. حالا آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به تدریج به مایه کیک اضافه می کنیم و با دور کند همزن هم می زنیم. توجه کنید در این مرحله در حد مخلوط شدن هم بزنید. چون اگر زیاد هم بزنید کیک تون خراب می شود.

3. حالا به کمک یک قیف ، مایه کیک را داخل قالب های کیک یزدی می ریزیم و در صورت تمایل یک چاقوی گرم را داخل روغن بزنید و یک علامت + عمیق داخل کیک ها بکشید تا کیک شما بعد از پخت تا حدودی گنبدی شکل شود. همچنین مقداری کنجد روی کیک ها می پاشیم تا برای پخت آماده شود. توجه کنید کمی سر قالب ها را خالی بگذارید چون بعد از پخت، کیک ها پف خواهد کرد.

4. در این مرحله قالب های کیک یزدی را داخل فر گرم شده با دمای 210 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و حدود 15 دقیقه صبر می کنیم تا کیک های یزدی خوب پف کنند.(سینی را در طبقه بالای فر قرار می دهیم) بعد از 15 دقیقه حرارت را کاهش می دهیم و روی 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و 15 دقیقه دیگر صبر می کنیم تا کیک های یزدی به خوبی بپزند و طلایی شوند.

طرز تهیه شربت بار کیک یزدی


:: برچسب‌ها: آموزش شیرینی پزی , طرز تهیه کیک یزدی , کیک یزدی , انواع کیک ,
:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : پنج شنبه 20 دی 1397
.

طرز تهیه دسر کدو حلوایی

دسر کدو حلوایی ، طرز تهیه و مواد لازم دسر کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی ، دستور پخت و تهیه دسر کدو حلوایی زعفرانی با شیر و عسل
دستور تهیه دسر کدو حلوایی زعفرانی با شیر و عسل

دسر کدو حلوایی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین دسر ها می باشد و این دسر به دلیل اینکه در فصل پاییز و زمستان کدو حلوایی در بازار موجود است بیشتر در این فصل تهیه می شود. همچنین دسر کدو حلوایی بهترین پیشنهاد برای شب یلدا می باشد.

کدو حلوایی دارای ویتامین های بسیار مفیدی برای بدن می باشد اما با این حال طعم و مزه کدو حلوایی مورد پسند برخی از افراد نیست. اگر شما هم جزو همین افراد هستید باید به شما بگوییم اگر شما دسر کدو حلوایی را مطابق با این دستور آشپزی درست کنید به هیچ وجه طعم و مزه کدو حلوایی را در این دسر خوشمزه احساس نخواهید کرد و با یکبار خوردن این دسر عاشقش خواهید شد.

به هر حال اگر با طرز تهیه دسر کدو حلوایی آشنایی ندارید ما در این پست آشپزی بارونک طرز تهیه و مواد لازم دسر کدو حلوایی را برای 2 نفر آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید دسر کدو حلوایی خوشمزه و عالی درست کنید.

توجه : مواد لازم گفته شده برای 2 تا 3 نفر کافی است. در صورتی که می خواهید برای تعداد نفرات بیشتری دسر کدو حلوایی را درست کنید مواد لازم گفته شده را دو یا سه برابر کنید.

مواد لازم دسر کدو حلوایی - 2 نفر
کدو حلوایی پخته و پوره شده یک پیمانه
شیر یک و نیم پیمانه
نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
شکر نصف پیمانه
زعفران نصف قاشق چایخوری
گلاب یک چهارم پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
مراحل تهیه دسر کدو حلوایی

1. ابتدا کدو حلوایی را پوست می گیریم و پس از دو نیم کردن و خالی کردن تخمه هایش، آن را خرد می کنیم و در یک تابه به همراه مقداری آب به مدت 45 دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد.

2. پس از اینکه کدو حلوایی پخت و آب آن کشیده شد تابه را از روی حرارت برمیداریم و با مخلوط کن و یا میکسر آن را پوره می کنیم. ما فقط یک پیمانه از این پوره کدو حلوایی نیاز داریم بقیه اش را می توانید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و بعدا سوپ کدو حلوایی یا کیک کدو حلوایی و ... درست کنید.

3. در ادامه نشاسته ذرت را با کمی شیر در یک تابه مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم سپس بقیه شیر ، پودر کدو حلوایی پوره شده و شکر را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا بجوشید.

4. پس از اینکه مواد داخل تابه جوشید زعفران ، وانیل و گلاب را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا همه مواد یکدست شوند. سپس تابه را از روی حرارت بر میداریم و دسر کدو حلوایی را در کاسه یا ظرف های دسر خوری تک نفره می ریزیم و با دارچین و به کمک شابلون تزیین می کنیم.

5. البته در صورت تمایل می توانید با خامه صبحانه یا چیپس شکلات هم این دسر را تزیین کنید. امیدواریم از خوردن این دسر کدو حلوایی فوق العاده خوشمزه لذت ببرید.

نکات پخت دسر کدو حلوایی
دسر کدو حلوایی با عسل

اگر می خواهید دسر کدو حلوایی را با عسل درست کنید در این صورت به جای گلاب از یک قاشق غذاخوری عسل استفاده کنید.



:: برچسب‌ها: آموزش آشپزی , انواع دسر , طرز تهیه دسر , دسر کدو حلوایی , طرز تهیه دسر کدو حلوایی ,
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : پنج شنبه 20 دی 1397
.
ماگ همزن دار ، لیوان ماگ همزن دار ، خرید ماگ همزن دار شیشه ای شیک و زیبا ، قیمت ماگ همزن دار

خرید اینترنتی لیوان ماگ همزن دار شیک و زیبا

ماگ همزن دار Self Stirring Mug جدیدترین محصول فروشگاه اینترنتی ما ویژه افرادی است که دوست دارند در مسافرت ها ، محیط های کاری ، هنگام ورزش و حتی منزل نوشیدنی مورد علاقه خود را در عرض چند ثانیه آماده سرو کرده و از نوشیدن آن لذت ببرند.

این لیوان ماگ شیشه ای با بدنه شفاف شیشه ای نشکن و درب پلاستیکی محکم و کیپ شونده یکی از پرفروش ترین و محبوب ترین ماگ های موجود در بازار می باشد که شما همین الان می توانید این ماگ همزن دار را از سایت ما سفارش دهید و برای همیشه به کمک این ماگ ، نوشیدنی مورد علاقه خود را در داخل کیف و کوله پشتی خود به همراه داشته باشید.

عکس ماگ همزن دار

نحوه استفاده از لیوان ماگ همزن دار

برای استفاده از این ماگ شیشه ای شیک و زیبا کافی است بعد از ریختن نوشیدنی مورد علاقه خود در داخل آن ، درب آن را ببندید و دگمه تعبیه شده روی ماگ را فشار دهید تا با ایجاد حرکت گردابی مایع شما را به خوبی میکس و مخلوط کند.

شما با خرید و استفاده از این ماگ همزن دار قادر خواهید بود در هر زمان و هر شرایطی نوشیندنی مورد علاقه خود را آماده سرو کرده و آن را بنوشید. در واقع همین موضوع دلیل محبوبیت و پرفروش بودن این ماگ شیشه ای بوده است.

رنگبندی لیوان ماگ همزن دار

توضیحات بیشتر درباره ماگ همزن دار شیشه ای نشکن

ماگ همزن دار تنها با دو عدد باطری قلمی کار می کند و به دلیل اینکه این ماگ دارای موتور همزن می باشد امکان هم زدن نوشیدنی را بدون دخالت دست فراهم کرده است. برای این کار فقط کافی است دگمه تعبیه شده روی دستگاه را فشار دهد و بعد از مخلوط شدن نوشیدنی آن را خاموش کنید.

یکی دیگر از ویژگی های مهم و برتر این لیوان ماگ همزن دار ظاهر متفاوت و خاص آن می باشد که نمای بسیار شیک و ویژه ای دارد و به دلیل اینکه حجم آن همانند لیوان است می توانید بعد از آماده شدن نوشیدنی در همان لیوان آن را میل کنید. حتی می توانید بعد از آماده شدن نوشیدنی بر روی آن نی نصب کنید.

نحوه استفاده از لیوان ماگ همزن دار

برخی از ویژگی های لیوان ماگ همزن دار

  • جنس ماگ : پلاستیک اکریلیک شفاف و نشکن
  • ظرفیت مخزن : 350 میلی لیتر
  • قدرت موتور : 3000 دور در دقیقه
  • منبع تغذیه : دوعدد باطری قلمی
  • درب دارای واشر های آب بندی شده و عایق ضد چکه
  • قابلیت نصب نی پس از اتمام همزنی برای کودکان
  • دارای دکمه خاموش و روشن بر روی بدنه و بدون سرو صدا

تصاویر واقعی ماگ همزن دار


 


:: برچسب‌ها: خرید اینترنتی , خرید ماگ , ماگ ,
:: بازدید از این مطلب : 206
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : پنج شنبه 20 دی 1397
.

طرز تهیه آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی

طرز تهیه آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی ، مواد لازم آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی خوشمزه و مجلسی ، ash goje farangi koofteh ghelgheli
دستور پحت آش گوجه فرنگی با کوفته ریزه مرحله به مرحله

آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی یکی دیگر از انواع آش های خوشمزه و سنتی ایرانی می باشد که در پخت این آش از گوشت چرخ کرده ، لوبیا چشم بلبلی ، برنج و پوره گوجه فرنگی استفاده می شود. در صورتی که میخواهید آش گوجه فرنگی را بدون گوشت قلقلی درست کنید می توانید از پست طرز تهیه آش گوجه فرنگی استفاده کنید.

آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی یک پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه است و شما می توانید این آش خوشمزه را برای پذیرایی از مهمان های خود درست کنید. این آش واقعا بسیار خوشمزه و طعم بسیار عالی دارد و پیشنهاد می کنم برای یکبار هم که شده این آش خوشمزه را امتحان کنید.

اگر با طرز تهیه آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی آشنایی ندارید ما در این پست آشپزی بارونک ، طرز تهیه آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی را به همراه مواد لازم آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید آش گوجه فرنگی خوشمزه و عالی با کوفته قلقلی برای 4 تا 5 نفر درست کنید.

مواد لازم آش گوجه فرنگی
پوره گوجه فرنگى دو پيمانه
گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم
عصاره گوشت دو پيمانه
لوبيا چشم بلبلى يک پيمانه
برنج نصف پيمانه
پياز دو عدد
سير دو حبه
روغن مايع نصف پيمانه
آبغوره سه قاشق سوپخورى
سبزى آش ؛٣٠٠ گرم شامل تره و جعفری
زردچوبه يك قاشق مرباخورى
پياز داغ سه قاشق سوپخورى
نعنا داغ سه قاشق سوپخورى
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
مراحل تهیه آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی

1. لوبیا چشم بلبلی و برنج را از شب قبل خیس می کنیم تا هم راحت تر پخته شوند و هم نفخ آن ها از بین برود. برای شروع یکی از پیازها را رنده می کنیم و با گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. سپس به اندازه یک قاشق چایخوری از گوشت بر می داریم و با دست آن را به صورت کوفته قلقلی درمی آوریم. سپس کوفته های قلقلی را در یک تابه با روغن مایع سرخ می کنیم.

2. پیاز باقی مانده را به صورت خلالی خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای پخت آش در نظر گرفته ایم با مقداری روغن مایه تفت می دهیم تا سبک شود. سپس سیر ریز خرد شده ، نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه می کنیم و دوباره تفت می هیم. حالا لوبیا چشم بلبلی را به همراه آب گوشت اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاد. بعد از به جوش آمدن آب حرارت را کم می کنیم و صبر می کنیم تا لوبیا نیم پز شود.

3. بعد از اینکه لوبیا نیم پز شد برنج را به قابلمه آش اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا برنج هم با حرارت کم نیم پز شود. سپس پوره گوجه فرنگی و سبزی را به همراه کوفته قلقلی های سرخ شده به قابلمه آش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا آش با حرارت ملایم بپزد.

4. در پنج دقیقه آخر پخت نعنا داغ و کشک را اضافه می کنیم و بعد از اینکه آش چند باری غوطه خورد حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و آش را در ظرف سرو می کشیم و با پیاز داغ، نعنا داغ و سایر مخلفات تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این آش گوجه فرنگی خوشمزه لذت ببرید.



:: برچسب‌ها: انواع آش+طرز تهیه آش , آش گوجه فرنگی , طرز تهیه آش گوجه فرنگی , آموزش آشپزی , کوفته قلقلی , آش گوجه فرنگی با کوفته قلقلی ,
:: بازدید از این مطلب : 205
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : چهار شنبه 19 دی 1397
.

 

عکس مریم کاویانی

مریم کاویانی متولد یکم تیرماه 1349 در شهر اهواز است و یک برادر کوچکتر از خودش دارد. پدر و مادر مریم کاویانی اصالتاً مازندرانی می باشند و پدرش کارگر کارخانه نیشکر و مادرش خانه دار می باشد.

مریم کاویانی دارای مدرک کارشناسی ارشد پرستاری می باشد و در بیمارستان مهرداد تهران به عنوان پرستار مشغول به کار بود اما با شروع کار بازیگری در سال 1381 از شغل پرستاری فاصله می گیرد.

ازدواج و همسر

مریم کاویانی سال ها پیش ازدواج کرده و متأهل می باشد و یک فرزند 20 ساله بنام علی دارد. او در برنامه دورهمی مهران مدیری گفت که پسرش دانشجوی عمران می باشد و هنرمند می باشد. تا به امروز اطلاعات بیشتری در مورد همسر و شوهر مریم کاویانی منتشر نشده است.

مریم کاویانی و پسرش علی ، عکس فرزند مریم کاویانی

عکس مریم کاویانی و پسرش علی

نحوه بازیگر شدن

مریم کاویانی در سال 1381 در بیمارستان مهرداد تهران به عنوان پرستار مشغول به کار بود و هیچ وقت فکرش را نمی کرد که روزی بازیگر شود. در یکی از این روزها که در در بیمارستان شیفت بود نادر مقدس برای گرفتن سکانسی از فیلم رویای جوانی به بیمارستان مهرداد می آید و به طور اتفافی مریم کاویانی را می بیند و از او درخواست می کند که مانتو سفید بپوشید و جلوی دوربین نقش خانم دکتر را بازی کند.

مریم کاویانی که در آن زمان 34 ساله بود بر تردیدهایش غلبه می کند و درخواست نادر مقدس را قبول می کند و این گونه مریم کاویانی بازیگر می شود.

عکس مریم کاویانی در کنار برادرش ، مریم کاویانی و برادر کوچکترش

عکس مریم کاویانی و برادرش

دلیل فاصله گرفتن از شغل پرستاری

مریم کاویانی در این باره می گوید : من بعد از بازی در فیلم رویای جوانی با اینکه پیشنهادهای زیادی برای بازیگری داشتم اما به سر کار خودم برگشتم. من در آن زمان در بخش شیمی درمانی بیمارستان کار می کردم. در یکی از این شب ها ، یکی از بیمارانم که سه ماه تحت درمان بود متاسفانه فوت کرد و من حالم بد شد. چون دقیقا چهل و هفتمین مرگی بود که می دیدم. برای همین به بالکن بیمارستان رفتم و با خودم خلوت کردم و یه دل سر گریه کردم.

آن شب از خدا خواستم که اگر صلاح می داند نشانه ای برایم قرار بدهد که وارد کار بازیگری شوم و از شغل پرستاری فاصله بگیرم. خوشبخانه فردای آن شب برای بازی در فیلم اسپاگتی در 8 دقیقه از من دعوت شد و من که دیگر تحمل دیدن رنج و عذاب و فوت بیمارانم را نداشتم با اشتیاق قبول کردم و بعدش بازیگری را با جدیت ادامه دادم.

مریم کاویانی ، تصاویر و عکس های زیبای مریم کاویانی

تصاویر مریم کاویانی

دوران کودکی مریم کاویانی

من در دوران کودکی خیلی مظلوم بودم و مادرم همیشه می گفت پدرت خیلی نگران تو است و می ترسد که بزرگ شوی و از پس هیچ کاری نتونی بر بیایی.

یکی از رویاها و آرزوهای دوران کودکی ام این بود که بتوانم روی طناب راه بروم برای همین خیلی تمرین می کردم اما هیچ وقت موفق نمی شدم اما چون این کار را دوست داشتم برای همین به خیلی ها به دروغ می گفتم که من می توانم روی طناب راه بروم.

ترس از شهرت

مریم کاویانی درباره شهرت می گوید : شهرت یک پدیده و اتفاق وحشتناک می باشد و باید از آن ترسید. من عقیده دارم فواید شهرت کمتر از ضررهایش می باشد و اگر ظرفیت نداشته باشید شما را زمین گیر خواهد کرد.

با این وجود رسیدن به شهرت و محبوبیت ماندنی است و برای همین من هم سعی میکنم به این جایگاه برسم اما واقعا نمی دانم تا چه حد موفق خواهم شد.

عکس و استایل زیبای مریم کاویانی ، تصاویر شخصی مریم کاویانی

عکس های جدید عکس مریم کاویانی

آرامش ام را مدیون ...

من هیچ وقت معنای حسادت و حسرت را درک نکردم چون به سرنوشت و تقدیری که در مسیر زندگی هر فردی نوشته شده اعتقاد دارم و بر این باور هستم که خداوند برای من و هرکس دیگری پیمانه ای قرار داده است که ما به همان میزان از ندگی سهم می بریم.

پس اگر در زندگی چیزی داریم یا نداریم از اراده و خواست خداوند می باشد و من آرامش ام را مدیون ایمانی می دانم که به خدا ، زندگی و معجزه هایش دارم.

عکس های جدید مریم کاویانی

تصاویر جدید از مریم کاویانی

اهل خوردن فست فود نیستم

مریم کاویانی درباره رژیم غذایی و تناسب اندام اش می گوید : هیچ وقت اهل خوردن سویس و کالباس نبودم و به ندرت پیش می آید که هوس خوردن غذاهای بیرون و فست فود به سرم بزند.

من سعی می کنم تمام غذاهایم را با مواد و روغن های سالم درست کنم و برای همین تا به امروز افزایش وزرن نداشتم وهیچ وقت برای کاهش وزن ، رژیم نگرفتم.



:: برچسب‌ها: مریم کاویانی,بیوگرافی بازیگران,مریم کاویانی و همسرش,مریم کاویانی و پسرش,عکس بازیگران ,
:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : سه شنبه 18 دی 1397
.
شیرینی برنجی ، طرز تهیه شیرینی برنجی خوشمزه خانگی، دستور پخت و مواد لازم شیرینی برنجی ، shirini berenji
دستور پخت شیرینی برنجی خانگی خوشمزه

شیرینی برنجی از شیرینی های سنتی خوشمزه و سبک می باشد و می توانید این شیرینی را در اشکال و طرح های مختلف و به صورت زعفرانی و ساده درست کنید. شیرینی برنجی از بهترین سوغات شهر کرمانشاه می باشد و به دلیل اینکه در پخت این شیرینی از گلاب و هل استفاده می شود بوی بسیار خوبی دارد. این شیرینی که به نان برنجی هم مشهور شد بیشتر در شهرهای کرمانشاه ، قزوین ، گیلان و یزد پخته می شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه شیرینی برنجی آشنایی ندارید ما در این پست آشپزی بارونک دستور پخت شیرینی برنجی خوشمزه را به همراه مواد لازم آماده کرده ایم که شما با این آموزش شیرینی پزی به تنهایی می توانید شیرینی برنجی خوشمزه و خانگی همانند یک شیرینی پز حرفه ای درست کنید.

مواد لازم شیرینی برنجی
تخم مرغ درشت 1 عدد
آرد برنج نیم کیلو
روغن جامد 250 گرم (یک لیوان فرانسوی پر)
پودر قند الک شده 175 گرم (یک پنجم لیوان فرانسوی)
محلول آب و گلاب نصف لیوان (3 قاشق غذاخوری گلاب بقیه آب)
هل پودر شده یک قاشق چایخوری استاندارد
زعفران دمکرده به میزان کافی
توجه : بهتر است پودر قند را یکبار با پارچه حریر الک کنید و آرد برنج را دو بار با پارچه حریر الک کنید.
مراحل تهیه شیرینی برنجی

1. ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را به محض بیرون آوردن از یخچال جدا می کنیم و صبر می کنیم به دمای محیط برسند. توجه کنید تا تخم مرغ ها سرد هستند باید زرده و سفیده را جدا کنید. نکته دیگری که باید رعایت کنید این است که نیمم ساعت قبل از درست کردن شیرینی برنجی ، همه مواد آن را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.

2. برای شروع سفیده تخم مرغ را در یک ظرف مناسب با دور تند همزن هم می زنیم تا حجیم و سفت تر شود و از کاسه بیرون نریزید. سپس در یک ظرف دیگر پودر قند را به همراه زرده تخم مرغ و روغن جامد با دور تند همزن به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا سبک و روشن شود.

3. در این مرحله سفیده فرم گرفته را به همراه پودر هل به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس آرد برنج را به تدریج و به آرامی اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعدش محلول آب و گلاب را به صورت کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم. روش ورز دادن شیرینی برنجی دقیقا به صورت شستن رخت می باشد و حتما به این روش ورز دهید.

4. توجه کنید تا جایی محلول آب و گلاب را اضافه می کنیم که خمیر لطیف شود و نباید خشک باشد چون بعد از استحرات خمیر خشک تر می شود. من دقیقا نصف لیوان از محلول آب و گلاب استفاده کردم. وقتی که خمیر به خوبی لطیف شد به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر برمیداریم و با دست آن را گلوله می کنیم. خمیر گلوله شده نباید هیچ ترکی داشته باشد در غیر اینصورت خمیر شما آماده نیست.

5. پس از اینکه خمیر را تست کردیم آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و یک قسمت را ساده نگه می داریم ولی به قسمت دیگر زعفران دمکرده غلیظ و کم آب اضافه می کنیم و و دوباره خوب مخلوط می کنیم تا خمیر زرد و یکدست شود. سپس خمیرها را در کیسه های فریزر جداگانه قرار می دهیم و درشو می بندیم و در جای خنک خارج از یخچال به مدت 24 ساعت استراحت می دهیم. خمیر را داخل یخچال به هیچ وجه نگذارید چون در این صورت احتمال خشک شدن خمیر بیشتر می شود.

6. بعد از 24 ساعت خمیرها را از یخچال بیرون می آوریم و به اندازه قاشق چایخوری از خمیر برمیداریم و آن را گلوله می کنیم و بر روی سینی می چینیم. به این روش تمامی خمیر را گلوله می کنیم و روی سینی می چنیم. سینی نیازی به چرب کردن و کاغذ روغنی ندارد و بهتر است از سینی گالوانیزه استفاده کنید تا زیر شیرینی تیره نشود.

7. در این مرحله سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزد. (برام گرم کردن فر باید فر را از 15 دقیقه قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید). مواظب باشید شیرینی ها تغیر رنگ ندهد و نسوزد. پس از اینکه از پخت شیرینی های برنجی مطمئن شدیم سینی را از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شوند و بعد از خنک شدن کامل از سینی جدا می کنیم. امیدواریم از خوردن این شیرینی های برنجی خوشمزه لذت ببرید.

نکات پخت شیرینی برنجی
شیرینی برنجی بدون فر

اگر به فر دسترسی ندارید می توانید از توستر و فر برقی برای پخت شیرینی برنجی استفاده کنید و دمای آن را 150 درجه قرار بدهید. همچنین شما می توانید این شیرینی را در تابه دو طرفه بپزد برای این کار دو لایه کاغذ کف تابه بذارید و زیر تابه حتما از شعله پخش کن استفاده کنید.

 


:: برچسب‌ها: شیرینی برنجی , طرز تهیه شیرینی برنجی , شیرینی برنجی خانگی , شیرینی برنجی زعفرانی , انواع شیرینی , طرز تهیه شیرینی ,
:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : دو شنبه 17 دی 1397
.
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
پشتیبانی